Menü

Extrempark Bursa

Gün Boyu Eğlence ve Adrenalin

Eğlencenin ve Keşfin Merkezi: Bursa Extrem Park
Çam ağaçlarının arasında şehrin gürültüsünden ve bunaltıcılığından uzakta bir deneyim yaşamak isteyenlerin tercihi Bursa Extrem Park’tır. Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı macera parkı olmasıyla meşhurdur. Bebekten çocuğa, gençten yetişkine, her yaştan kişiye farklı imkanlar ve heyecanlar sunan park, en eğlenceli zamanların da merkezidir. Kendi yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz, korkularınızın üstüne gidebileceğiniz parkta her türlü etkinlik ve ihtiyaçlar için özel alanlar da bulunmaktadır.
İster biniciliğinizi test edebilir ister yeni ürünler tadabilir isterseniz de extrem sporların keyfini çıkarabilirsiniz.
 

Hayal Gücünü Ufka Çıkaran Aktiviteler
Okul gezileri için paha biçilemez olarak tarif edilen bu extrem park sayesinde çocuklar hem eğlenir hem rekabetin tadını çıkarırlar. Eğlencenin birçok yemek seçenekleriyle ve tatlılarla zenginleştirildiği bu alanda Teras Cafe özel bir deneyim yaşatır.
Özellikle binicilik aktivitesi tercih edilmektedir. Üstelik binicilik eğitimleri de belirli sürelerde verildiği için kurslar hakkında bilgiler de verilmektedir. Biniciliğin tadını profesyonel anlamda çıkarmak isteyenlerin gözde parkta, istekleriniz ayrıntısıyla düşünülmekte, aktivite fikirleri de değerlendirilmektedir.
 

Heyecanın Dünyasını Keşfedin
Çok geniş aktiviteleriyle insanlar arasındaki iletişime güçlendiren Bursa Extrem Park’ta şu imkanları yakalayabilirsiniz:

  • Dağ kızağı, ipli parkur, serbest atlayış, poligon, salto trambolin, dev trambolin, oyun havuzu, trekking hazine avı, rodeo gibi oyun ve oyun yerlerinin olduğu alanlar mevcuttur.
  • Mini golf, oryantiring, zipline, tubing, okçuluk, at biniciliği, dev salıncak, çocuk macera alanı gibi spor ve spor türevlerinin yer aldığı yerler de mevcuttur.

Gittikçe genişleyen imkanlarıyla sizlere heyecan ve hazzın her yaşa uygun olabileceğini gösterir. Tercihler önemli olduğu kadar yaş uygunluğuna da dikkat çeken profesyonel ilgilenenler sizleri yönlendirmektedir. Özellikle popülerliği şehir dışından bile duyulan dev salıncakta hem eğlenir hem de korku dolu anların kahkahalara dönüşmesine izin verirsiniz.

?

  • 750 TL Kredi Yüklemesine +500 TL Hediye. Toplam 1.250 TL KREDİ

  • İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.04.2024
  • Haftanın her günü 11:00-20:00 saatlerinde hizmet vermektedir.
  • Tesis Gişelerinden, Aktivite Rezervasyon numaranızı gösterdiğinizde, aktivite biletinizi ve satış fişinizi talep edebilirsiniz.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir.
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez.
  • Kredi yüklemelerinde maksimum 3 kişi aynı karttan faydalanabilir.
  • Satın alma sonrası biletinizi gişelerden temin edebilirsiniz.
  • Çocuklara yönelik oyunlar 3 - 10 Yaş için uygundur.
  • 10 yaş üstü için yetişkinlerle birlikte satın alınabilir.
  • Yüksek İp Parkuru, toplam 6 Parkur ve 59 oyundan oluşmaktadır.
    Asgari Oyuncu Boyu 130cm
    Asgari Oyuncu Kilosu 30kg
    Maksimum Oyuncu Kilosu 110kg’dır.
    Kullanım Süresi 75 Dakikadır.
  • Extrempark Kampçılık alanında konaklamak için önce 0507 072 22 19 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz. 0-6 Yaş çocuklar ücretsiz olup, kendi çadırınızı getirerek veya çadır kiralayarak kamp yapabilirsiniz.
  • Oryantiring Hazine Avı, gruplar için uygun olup lişi sayısı kadar bilet satın aldıktan sonra kullanımı için 0551 734 29 34 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Doğa içinde, macera ve heyecan arayan her yaş ve her kesimden meraklıların beklentilerine karşılık verecek içeriği ile EXTREMPARK BURSA benzersiz bir macera deneyimi vadediyor…

Türkiye’nin en büyük kompleks macera ve etkinlik alanı olma özelliği taşıyan EXTREMPARK BURSA, şehrin bunaltıcı ortamından kurtulmak, çam ağaçları arasında heyecanlı ve enerjik saatler geçirmek isteyenler için özel olarak tasarlandı. EXTREMPARK, Avrupa’da ki benzerleri baz alınarak, konunun uzmanları tarafından, tüm hesaplamaları yapıldıktan ve gerekli güvenlik önlemleri sağlandıktan sonra Bursa’da faaliyete geçti.

Her yaştan ziyaretçiye uygun alternatifler sunan EXTREMPARK BURSA, özellikle piknik alanı ile ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz bir tesis olma özelliğini taşımaktadır. Doğa ile iç içe, orman, aktivite parkurları ve diğer tüm faaliyet ve hizmetlerini kapsayan bütünleşik konseptiyle Bursalıların en yeni ve en gözde aile eğlence ve dinlenme merkezi.

Bebekten çocuğa, gençten yetişkine, her yaştan kişiye farklı imkanlar ve heyecanlar sunan park, en eğlenceli zamanların da merkezidir. Kendi yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz, korkularınızın üstüne gidebileceğiniz parkta her türlü etkinlik ve ihtiyaçlar için özel alanlar da bulunmaktadır.
İster biniciliğinizi test edebilir ister yeni ürünler tadabilir isterseniz de extrem sporların keyfini çıkarabilirsiniz.

?

Odunluk, Atatürk Kent Ormanı No:17, 16110 Nilüfer/Bursa

Özellikler

Ekipmanlar
Zipline
At Binme
Aile için uygun
Ailecek Oyun Alanı
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Kampanyalı Fiyat
Çiftlere Uygun
Selfie Alanları
Trambolin Zıplama
Boy/Cm
Ağırlık/Kg
Dağ Kızağı
Tırmanma Duvarı
İp Parkurları
Şişme Kaydırak
Çocuk Oyunları

Hijyen Tedbirleri

Mesafe Kuralı
El Dezenfektanı
Dezenfekte edilmiş
Yüz Maskesi
Ateş Ölçümü

FYZoo Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı

Bir gün boyunca hayvanat bahçesini istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

505.75 TRY
252.90 TRY

DreamFlight BOEING 737 Simülatör Uçuş Deneyimi

Havacılık meraklılarına iyi uçuşlar

2,600.00 TRY
1,300.00 TRY

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla

370.00 TRY
299.00 TRY

Flyzone Trambolin Parkı

İndirimli biletlerle, yerçekimine meydan okuyun

500.00 TRY
450.00 TRY

Extreme İstanbul Macera Parkı

Macera 60 TL'den başlıyor, geç kalma!

100.00 TRY
90.00 TRY

KidZania İstanbul İndirimli Giriş

Çocuklara 150 TL değerinde Pide Menü Hediye

275.00 TRY