Menü

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla
Emaar Akvaryum’u Şimdi Keşfet!
Unutulmaz bir maceraya atılmaya hazır mısınız?
Şimdi %20 İndirimli Biletini al, sıra beklemeden eğlenceyi kaçırma!

 

 

Yepyeni bir akvaryum deneyimi Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi'nde ziyaretçileri bekliyor. 

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, ziyaretçilerini okyanusların büyüleyici dünyasına sokan Türkiye'nin ilk ve tek sualtı hayvanat bahçesidir. Bu muhteşem tesis, dünyanın dört bir yanından getirilen tropikal balıklardan gizemli deniz canlılarına kadar geniş bir sualtı yaşamı koleksiyonu sunmaktadır. Burada, köpekbalıkları, dev örümcek yengeçler, zehirli aslan balıkları ve vatozlar gibi binlerce deniz canlısını keşfedebilirsiniz.

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 200'den fazla türü ve 20.000'den fazla deniz canlısını ve amfibiyi barındıran 9 farklı tematik bölümden oluşmaktadır. Bu tematik bölümler, Kayalık Kıyılar, Ana Tank ve Tünel Akvaryum, Hayal Adası, Ormanlar, Nehirler ve Şelaleler, Penguen Adası ve Timsah Krallığı'dır. Her bir bölüm, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunar.

Emaar Akvaryum'da tüplü dalış deneyimi de sunulmaktadır. Profesyonel dalış eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bu deneyim, sualtı dünyasını daha yakından keşfetmek isteyenlere mükemmel bir fırsattır.

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, su altı dünyasının zenginliğini ve çeşitliliğini ziyaretçilere sunar. Tropikal balıklardan dev sürüngenlere, renkli mercan resiflerinden gizemli ormanların sakinlerine kadar her detay bu akvaryumda bulunur. Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ederek, okyanusların altındaki gizemli dünyayı keşfedebilirsiniz.


 

Tematik Bölümler

Kayalık Kıyılar
Burası karanın denizle buluştuğu ve sadece en dayanıklıların hayatta kalabildiği sert ve zorlu bir ortam. Kayalık Kıyılar’da çeşitli köpekbalığı ve vatoz türleri, karidesler, kabuklu canlıları görebilirsiniz.

Ana Tank ve Tünel Akvaryum
Yüzeyin 3,5 metre altındaki tünel akvaryum ziyaretçilerimize muazzam bir mercan resifinin içine dalmış hissi uyandıran olağanüstü bir sualtı deneyimi sunuyor. 270 derece görüş açısına sahip cam görünümlü su altı yürüyüş tünelinde gezegendeki en büyüleyici sualtı canlılarıyla karşılaşabilirsiniz.

Denizanası Galerisi
Denizanası galerisinde ışıklar eşliğinde dans eden denizanalarından çok etkileneceksiniz.

Ormanlar
Ormanların merak uyandırıcı canlılarından yılanlar, örümcekler, iguanalar, bukalemunlar, vahşi piranalar, dev su faresi ve birçok su canlısı ve amfibi orman bölümünde sizi bekliyor.

Nehirler ve Şelaleler
Zeki olduğu kadar oyuncu olan su samurları, hepimizin yakından tanıdığı kırmızı yanaklı kaplumbağalar, Amazonların en etkileyici balıklarından arawanalar, otobur piranalar, dikenli vatozlar... Nehirler ve Şelaleler alanında görmek isteyeceğiniz birçok canlı var.

Penguen Adası
Penguen Adası Güney Amerikalı Humbolt penguenleri kolonisine ev sahipliği yapıyor.

Timsah Krallığı
Dünyanın en büyük sürüngenlerinden biri olan 5 m’lik erkek kral timsah ve 3 m’lik dişisi ile burun buruna gelmek sizi ürpertecek.

?

  • Giriş Bileti
  • Haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında güvenle ziyaret edebilirsiniz, ziyaretçi son giriş saati 21:15
  • İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.06.2024 (Resmi tatiller, Bayramlar ve Özel günler dahil)
  • Adult, Child, Student, Teacher, Senior tickets and Family package are promotional tickets for local residents only. In order to redeem a local promotional ticket, valid resident ID is required at Aquarium admission.
  • Tesis Gişelerinden, Aktivite Rezervasyon Belgesindeki Bilet Bilgisi altında yer alan kodları gösterdiğinizde, aktivite biletinizi talep edebilirsiniz.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir. 
  • Tesis kuralları gereği, satın alınan biletlerde İade, Değişiklik ve İptal yapılamaz.
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez. 
  • Biletler tek kişilik ve tek kullanımlıktır ve mekandan çıkış yaptıktan sonra geçerliliğini kaybetmektedir.
  • Ziyaret esnasında 12 yaş ve altı ziyaretçilerin yanlarında 18 yaşından büyük en az bir yetişkin olması zorunludur. Yetişkinler bilete tabidir.
  • 3-12 Yaş çocuklar için çocuk bileti alabilirsiniz. 13 yaş üzeri yetişkin bileti almanız gerekmektedir. Yaş aralığı 0-36 Ay arası Çocuk girişleri ücretsizdir.  Öğrenci/Öğretmen/65 yaş üstü bileti alan misafirlerimiz için akvaryum girişindeki resepsiyonda kimlik ibraz etmek zorunludur.
  • Tesis içinde tütün ve türevlerinin kullanımı, yiyecek ve içecek tüketilmesi yasaktır. Evcil hayvanla giriş kabul edilmemektedir.
  • Rezervasyon gerekmemektedir. Ziyaretinizi planlamadan önce canlıların beslenme saatlerine göz atmayı unutmayın.

 

Yepyeni bir akvaryum deneyimi Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi'nde ziyaretçileri bekliyor.

Kayalık Kıyılar, tünel akvaryumun da içinde bulunduğu Ana Tank, Ormanlar, Nehirler ve Şelelaler, Penguen Adası, Timsah Krallığı ve interaktif oyun alanı Hayal Adası ile tematik bölümlerden oluşan akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi 200 türden 20.000’in üzerinde deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor.

?

Emaar Square Mall, Ünalan, Libadiye Cd. No:78, 34700 Üsküdar/İstanbul

Hijyen Tedbirleri

El Dezenfektanı
Dezenfekte edilmiş

Özellikler

Aile için uygun
Akvaryum
Kampanyalı Fiyat
Ailecek Akvaryum
Ailecek Hayvanat Bahçesi
Çiftlere Uygun
Engelli Dostu
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Selfie Alanları
Eğlenceli Eğitim
Timsah Park
Son Günler
Hızlı Geçiş

Nakkaştepe Zippline ve Macera Parkurları

Boğaz manzaralı macera

265.00 TRY
230.00 TRY

FYZoo Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı

Bir gün boyunca hayvanat bahçesini istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

595.00 TRY
505.75 TRY

WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi %50 İndirimli Hediyeli Biletler

Benzersiz bir deneyim ve unutulmaz anılar

500.00 TRY
300.00 TRY

Olimpik Go-Kart

Türkiye’nin en büyük kapalı Karting pisti

330.00 TRY
290.00 TRY

Sapphire Seyir Terası ve SKYRIDE

Sapphire AVM’nin 54. katından hayranlıkla izleyeceğiniz manzara

180.00 TRY
171.00 TRY

Emaar Skyview Seyir Terası SkyWalk

Skyview ile eşsiz manzarayı hemen keşfet!

440.00 TRY
359.00 TRY