Menü

Çamlıca Kule Seyir Terası

Çamlıca Kulesi'nden İstanbul'u İzleyin, Büyülenin!

Çamlıca Kulesi, İstanbul'un göz alıcı siluetine yepyeni bir soluk getiren bir yapı. Şehrin en yüksek noktasından panoramik manzaralar sunan Çamlıca Kule Seyir Terası ’nı ziyaret etmek, İstanbul'u kuş bakışı izleme fırsatı sunuyor.


İstanbul'un en tanınmış sembollerinden biri olan Çamlıca Radyo ve TV Kulesi , eşsiz bir manzaraya sahip Çamlıca Kule Seyir Terası ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.


369 metreye uzanan bu kule, deniz seviyesinden 587 metre yüksekliği ile İstanbul'un en yüksek yapısıdır. İstanbul'un büyük bir bölümünü kapsayan nefes kesen manzarası, kuleyi İstanbul'un görünümünü en geniş şekilde görebileceğiniz ender yerlerden biri haline getirir.


İletişim kulesi olan Çamlıca, aynı zamanda, değerli anılar oluşturabileceğiniz bir yerdir. Yüksekliğinden dolayı, İstanbul'un ihtişamlı manzarasını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bu kuleyi ziyaret ederken, İstanbul’un tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini geniş bir perspektiften görebilirsiniz.


Çamlıca Kulesi, tesisleri arasında seyir terası, kafe ve restoran gibi hizmetleri de sunmaktadır. Yerden 4,5 metre yüksekliğinde ve 53 katlı olan bu kule, konuklarına konfor ve keyifli bir deneyim sunmayı amaçlamıştır.


Bu unutulmaz deneyimden faydalanmak istiyorsanız, biletlerinizi alabilirsiniz. İstanbul'un bu benzersiz manzarasını Çamlıca Kulesi'nden izlemek, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat.

?

Tam Bilet: 225 TL
İndirimli Bilet: 100 TL
Hızlı Geçiş Bileti: 500 TL
Entry Ticket (Türk vatandaşı olmayan): 600 TL
Fast Track Ticket (Türk vatandaşı olmayan): 1050 TL

Çalışma Saatleri:

Hafta içi:10:00-22:00

Hafta sonu:10:00-22:00


  • 0-6 yaş arası ücretsizdir.
  • Tam – İndirimli ve Hızlı Geçiş biletleri sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerlidir. (Tam – İndirimli ve Hızlı Geçiş tickets are only valid for citizens of the Republic of Turkey.)
  • As the Residence Permit is not valid, you can buy Adult – Fast Track tickets for guests who do not have a Turkish Citizen ID.
  • Yurtdışına kayıtlı banka ve kredi kartları ile Tam – İndirimli ve Hızlı Geçiş biletleri satın alınamaz.
  • İndirimli biletler, 6 yaş ve üstü Çocuk, 25 yaş altı Öğrenci, Engelli ve Gazi, 65 yaş üstü, 1.dereceden Şehit yakını için geçerlidir.
  • HIZLI GEÇİŞ BİLETLERİ, sıra beklemeden giriş için 6 yaş itibariyle tek kişi giriş bileti içerir.
  • İndirimli biletler için girişte kimlik kontrolü yapılmaktadır.
  • Turnikelerden, Aktivite Rezervasyon Belgesindeki QR kodları okuttuğunuzda, tesise geçiş yapabilirsiniz.
  • Satın alınan tüm biletlerde, Kule A.Ş.’nin belirlediği kurala göre iptal ve iade yapılmamaktadır.

Eylül 2020 itibarı ile asli faaliyeti olan yayıncılık hizmetinin verilmeye başladığı Çamlıca Radyo & TV Kulesi dünyada ilk ve tek olarak 100 radyo yayını birbirlerinin güçlerini kesmeden, frekansları birbirine karışmadan yayın yapabilmektedir. Kulede medya yayıncılık hizmetinin yanı sıra kablosuz telekomünikasyon operatörlerine de altyapı hizmeti sağlanmaktadır.


Çamlıca Radyo & TV Kulesi yayıncılık faaliyetlerinin yanı sıra hediyelik eşya mağazası, kafeterya ve ziyaretçilerinin dünya mutfağının en lezzetli sunumlarını tadacağı restoranı ile İstanbul’un sembol yapısı olarak konumlandırılmıştır. Kule’nin eşsiz manzaraya hakim Seyir Terası ve interaktif aktivite alanları ile de İstanbul’un dolayısıyla ülkemizin en değerli yapılarından biridir.

?

Küçük Çamlıca Mahallesi Çilehane Caddesi Oyma Sokak No:1 Üsküdar/İstanbul

Frankenstein Korku Evi

Kadıköy 'de 3 Katlı Korku Evi 3 Kat Eğlence

1,100.00 TRY
1,040.00 TRY

KidZania İstanbul İndirimli Giriş

Çocuklara 150 TL değerinde Pide Menü Hediye

275.00 TRY

Emaar Skyview Seyir Terası SkyWalk

Skyview ile eşsiz manzarayı hemen keşfet!

440.00 TRY
359.00 TRY

Extreme İstanbul Macera Parkı

Macera 60 TL'den başlıyor, geç kalma!

100.00 TRY
90.00 TRY

POI Park of İstanbul Çekmeköy Hayvanat Bahçesi

Alemdağ'da en büyük doğa ve hayvanat bahçesi parkı

450.00 TRY
340.00 TRY

Sapphire Seyir Terası ve SKYRIDE

Sapphire AVM’nin 54. katından hayranlıkla izleyeceğiniz manzara

180.00 TRY
171.00 TRY