Menü

Madame Tussauds İstanbul Balmumu Müzesi

Erken Al, %20 İndirimli Bileti Kaçırma

Dünyaca Ünlü Balmumu Heykel Müzesi Madame Tussauds İstanbul’da, 
Günlük Bilet'e %10 İndirim!

İleri Tarihli Giriş Bileti 410 TL yerine %20 İndirimli 328 TL’den itibaren

Tarihi ve kültürel isimlerin yanı sıra spor, sanat, siyaset dünyasından bir çok ünlü ismin yer aldığı Madame Tussauds İstanbul'da muhteşem bir yolculuğa hazır mısınız?

Cumhuriyet ve Osmanlı dönemlerinden bir çok tanınmış ismin yanı sıra dünyanın dört bir yanından yıldızlarla sanki gerçekten karşınızdaymışcasına vakit geçireceksiniz.

Sizler de Madame Tussauds İstanbul Balmumu Müzesi’nde unutamayacağınız bir gün geçirmek için indirimli biletlerinizi hemen alın!

250 yıllık bir geçmişe sahip Madame Tussauds markası İstanbul Taksim’de!

Tarihi ve kültürel kahramanlar ve geçmişten bugüne sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü ismimlerinin yer aldığı Madame Tussauds İstanbul’da Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde tarihi bir gezinti yapabilir, Türkiye’den birçok ismin yanı sıra çok sayıda uluslararası müzik, spor ve film yıldızıyla da tanışabilirsiniz.

Londra’daki tarihe tanıklık eden merkezi ve dünyanın pek çok metropolünde yer alan merkezlerinde ziyaretçilerle buluşan, dünyaca ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds, Taksim Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yıldızlarla buluşma imkanı sağlıyor.

Madame Tussauds İstanbul’da farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızın balmumu figürü ziyaretçileri karşılıyor.

Figürler arasında;

Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Fatih Sultan Mehmet, Sabiha Gökçen, Zeki Müren, Adile Naşit, Neşet Ertaş, Barış Manço, MFÖ, Tarık Akan, Müslüm Gürses, Zeki Müren, Murat Boz, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Edis, Justin Bieber, Brad Pitt, Victoria Beckham, Madonna, Angelina Jolie, Ryan Gosling, Marilyn Monroe, Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrence, Rihanna, Maria Sharapova, Muhammed Ali, Neymar Da Silva, Albert Einstain, Wolfgang Amadeus Mozart, Steve Jobs, Steven Spielberg, E.T., Shrek, Spiderman gibi yediden yetmişe herkesin hayranlık duyduğu Türk ve dünya yıldızları bulunuyor.  

Her yıldızın karakterine uygun ve ünlü olduğu alanla ilişkili özel bir konseptler içerisinde sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerine interaktif ve eşsiz bir eğlence fırsatı sunuyor. Ziyaretçiler bu ünlü isimlerin figürlerini yakından incelerken Messi’ye çalım atıp, Kıvanç Tatlıtuğ’la yan yana oturacakları, Mazhar Fuat Özkan’ın sahnesinde davul ya da gitar çalıyor, Muhammed Ali’nin tartısında sikletini, Einstein’in arka ekranında dahinin zekasına ne kadar yakın olduklarını ölçüyor, Michael Jackson’ın kostümünü giyip ünlülerle fotoğraf ve videolar çekecekleri bir eğlence fırsatı yakalıyor. Madame Tussauds İstanbul’da ziyaretçiler yıldızlara dokunmanın heyecanını yaşıyor.

 

?

  • Madame Tussauds İstanbul Müze Giriş Bileti

?

 

  • Madame Tussauds İstanbul Müzesi 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyarete açıktır. Son Giriş saati 19:00'dur.
  • İleri Tarihli İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.04.2024.
  • Aynı gün için alınan biletler (Bugün Geçerli Müze Giriş Bileti) %10 İndirimli, ileri bir tarih için alınan biletler (İleri Tarihli Müze Giriş Bileti) %20 İndirimlidir.
  • 0-24 ay arası bebek misafirler ücretsiz giriş yapabilirler, 3 yaşından gün almış çocuklar için bilet satın alınması gerekmektedir. Kimlik ibrazı gereklidir.
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez.
  • Yetişkin bileti 12 yaş itibariyle, çocuk bileti 2 - 11 yaş arasını kapsamaktadır. 2-17 yaş arasındaki çocuk ziyaretçiler 18 yaşından büyük bir yetişkin ile giriş yapabilirler, öğrenci bileti ise 6 yaş üstünü kapsamaktadır. 
  • Giriş yaparken e-posta adresinize gönderilen (PNR) QR Kodu’nu girişteki turnikelere okutarak sıra beklemeden hızlı geçiş yapabilirsiniz. 
  • Seans bulunmamaktadır, girişiniz sonrasında müzede istediğiniz kadar kalabilirsiniz.
  • Satın aldığınız biletler Madame Tussauds İstanbul müzesi gişelerinde giriş önceliği sağlamaz.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir. Alınan biletlerde hiçbir koşulda İade veya İptal yapılamaz.
  • Biletler yerel vatandaşlar için promosyonlu biletlerdir. Bu biletlerden yararlanmak için gerektiğinde kimlik ibraz edilmesi istenebilir. It is compulsory for visitors, who purchase ticket, to submit their Turkish Identity Number. Tickets will not be available unless Turkish Identity Number is submitted.

250 yıllık bir geçmişe sahip Madame Tussauds markası, tarihi ve kültürel kahramanlar ve geçmişten bugüne sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri ile Madame Tussauds İstanbul'da. Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde tarihi bir gezinti yapabilir, Türkiye’den birçok ismin yanı sıra çok sayıda uluslararası müzik, spor ve film yıldızıyla da tanışabilirsiniz.

?

Hüseyinağa, Grand Pera AVM, İstiklal Cad. No: 56 D:58, 34440 Beyoğlu/İstanbul

Hijyen Tedbirleri

El Dezenfektanı
Dezenfekte edilmiş

Özellikler

Aile için uygun
Kampanyalı Fiyat
Ailecek Gezi
Çiftlere Uygun
Engelli Dostu
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Selfie Alanları
Müze
Hızlı Geçiş
AVM

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla

370.00 TRY
299.00 TRY

WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi %50 İndirimli Hediyeli Biletler

Benzersiz bir deneyim ve unutulmaz anılar

500.00 TRY
300.00 TRY

DreamFlight BOEING 737 Simülatör Uçuş Deneyimi

Havacılık meraklılarına iyi uçuşlar

2,600.00 TRY
1,300.00 TRY

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

Erken Al, %20 İndirimli Bileti Kaçırma

485.00 TRY
388.00 TRY

Bursa Mirror Korku Evi

60 dakika oyunda bulmacaları çöz, korkuya meydan oku

330.00 TRY
280.00 TRY

Emaar Skyview Seyir Terası SkyWalk

Skyview ile eşsiz manzarayı hemen keşfet!

440.00 TRY
359.00 TRY