Menü

Funtastic Aquariums İzmir

Dünya denizlerinin büyülü atmosferinde eğlence
Eğlencenin ve Keşfin Merkezi: Funtastic Akvaryum İZMİR
219 TL'den başlayan İndirimli Akvaryum Biletleri

 

İzmir’de 2 milyon litreden fazla suyun içinde yüzlerce ilginç su altı canlısı ve Türkiye’nin yerden başlayan ilk tüneli!

Funtastic Aquariums İzmir’de, toplam 2 milyon litreden fazla su içerisinde, özel konseptler ile bütünleştirilmiş bir sergi tasarımıyla, dünyanın dört bir yanından yüzlerce ilginç su altı canlısı bir arada! 6 farklı türde köpek balıkları, 4 farklı türde onlarca vatoz, tropik su altı canlıları, mürenler, dünya nehirlerinden özel türler, soğuk okyanus türleri ile yağmur ormanlarının en renkli canlıları… Her yaştan ziyaretçinin çok merak ettiği, eğitici, eğlenceli ve gizemli bir keşif macerası, Funtastic Aquariums İzmir’de sizi bekliyor!

Hayal Gücünü Ufka Çıkaran Aktiviteler
Yüze yakın tematik olarak planlanmış akvaryumu ve teraryumu sayesinde insanı mest eden Funtastic, özellikle çocukların keşfetmesi ve öğrenmesi açısından geliştirilen dokunup bilgi edinmek üzerine kurulu etkinliğiyle de bir ilke imza atıyor. Destanlara konu alan Sirenler’den adını alan Siren Efsanesi, Köpek Balığı Laboratuvarı, Koi Efsanesi gibi özel konulardan oluşturulan temalar, eğlenceyi suların arasında su altı canlılarının arasında yaşatıyor. Zararsız denizaltı canlılarına dokunup haklarında bilgi veren uzmanlar sayesinde çocuklarınızın hem hayvanlarla olan bağı güçleniyor hem de bilgi düzeylerinde ciddi sıçramalar yaşanıyor.

Akvaryum Dünyasını Keşfedin
Funtastic
sayesinde zarar görmüş hayvanların da artık bir yeri var. Başka canlılar tarafından zarar görmüş, okyanusun derinliklerinde gemi pervanelerinde yaralanmış ya da engeli bulunduğu için ölüme terk edilen hayvanların yaşam alanı haline geldi. Akvaryumun camlarının dahi hayvanların ihtiyacı olan renklere göre teknolojiyle şekillendirildiği bu yerde, özel uzmanlar tarafından hem bilgi alabiliyor hem de kendiniz gezintiyi yaşayabiliyorsunuz. 

Tematik Bölümler
Siren Kayalıkları

Ege mitolojisinde özel bir yeri olan Sirenler, gizemli sesleri ve ilginç şarkıları ile yakınlarından geçen denizcileri kendilerine çekerlermiş. Sesin geldiği yeri bulmaya çalışan çaresiz denizciler, kıyıya fazla yaklaşınca gemileri kayalara çarparak batarmış. Foça’da bulunan ve “Siren Kayalıkları” olarak da bilinen kıyı şeridinde bu efsaneyle ilgili bir çok hikâye anlatılır…

Tropik Denizler
Avustralya Büyük Set Resifi’nin uzaydan çıplak gözle görünen tek canlı olduğunu biliyor muydunuz? Tropik denizler bölümünde; bu ilginç dünyayı araştıran kâşifler ile dünyanın bu uzak köşelerindeki kültürlerden ilginç ve eğlenceli hikâyeler sizi bekliyor.

Köpek Balığı Laboratuvarı
Köpek balıkları herkesin son derece merak ettiği, son derece popüler ve ilginç bir türdür. Bu tür hakkındaki en ilginç bilgiler; hem bilgi panoları, hem maketler hem de interaktif dijital ekranlarda, Köpek Balığı Laboratuvarı’nda.

Batık Gemi
Akdeniz Orfozlarının istila ettiği gemi batığında, bronz gemi lumbozlarından Kon Tiki’nin salı çevresinde dolaşan biri birinden renkli balıkları görebilirsiniz.

Asya Nehirleri
Asya kültüründe su kutsal, bazı su altı canlıları ise ilahidir. Yaşayan fosiller Mersin Balıkları, Benekli Bıçak Balıkları ve Koi Balığı’nın ilginç efsanesi Asya Nehirleri bölümünde. Dünya’da ilk evcilleştirilen su altı canlısı olan Koi Balıklarını (Japon Sazanı) biberonla besleyebilirsiniz.

Kutuplar
Soğuk denizler, dünyanın en az bilinen ve insanlığın hala en çok merak ettiği sırları gizleyen özel türlere ev sahipliği yapıyor. 10 derece soğuklukta yaşayan Kurt Balıkları, Dev Atlantik Istakozları ve kutup ışıkları… Hepsi Kutup bölümünde.

Keşif Dünyası
Minik kaşiflere özel olarak hazırlanan bu renkli bölümde, onların boylarına özel, ilgi ve merakla keşfedecekleri türler Keşif Dünyası’nda.

Tünel Akvaryum
Türkiye’nin ilk yerden başlayan akvaryum tüneli Funtastic Aquarium İzmir’de! İzmir’in antik köklerine bir yolculuk. 12 İyonya kentinden biri olan Ildırı (Erythrai) ikonaları, dokuları ve hikâyesiyle bir arada…

Yağmur Ormanları
Büyük bir ağacın kovuğu içerisinde birbirinden ilginç egzotik türler ve sürüngenler Yağmur Ormanları bölümünde sizi bekliyor.

Dokun & Keşfet
Zararsız vatozları elinizle besleyip ve Milyonlarca yıldır aynı anatomiye sahip Atnalı Yengeçlerine dokunarak, çok daha yakından tanıyabilirsiniz.

?

  • Giriş Ücreti

?

  • Koi ve vatoz besleme
  • Greenbox'da fotoğraf çekimleri

Funtastic Aquariums İzmir Çalışma Saatleri:
Haftanın her günü 10:00 – 22:00

  • İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.04.2024
  • Funtastic Aquariums İzmir, haftanın her günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Son giriş saat 21:30’dur. 
  • Koi ve vatoz besleme ayrıca ücrete tabidir.
  • Funtastic Aquariums İzmir tarafından Greenbox tekniği ile çekilen fotoğraflar ayrıca ücrete tabidir. 
  • Çocuk misafirler yanlarında 18 yaşından büyük bir yetişkin olmadan tesise giremezler.
  • Ücretsiz çocuk biletleri 0-36 ay için geçerlidir. Ücretli çocuk biletleri 3-12 yaş arasındaki çocuklar için kullanılabilir. 13 yaş ve üzerindeki misafirler için yetişkin bileti uygulanmaktadır.
  • Kampanya sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerlidir. Girişlerde tüm misafirlerin T.C. Kimlik kartını göstermesi zorunludur.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir.
  • Tesis Gişelerinden, Aktivite Rezervasyon numaranızı gösterdiğinizde, aktivite biletinizi talep edebilirsiniz.
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez.


 

Funtastic Aquariums İzmir, bir Polin Akvaryum Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. yatırımıdır. Toplam su hacmi 2 milyon litreden fazla olan ana tank içerisinde bulunan akvaryum tüneli, Türkiye’nin ilk ve tek yerden başlayan tünelidir. Ziyaretçi yürüyüş yolu 237 metre olan akvaryumum 2.500 m2 kapalı alanı bulunmaktadır.

İzmir Bayraklı’da, Karşıyaka-Bornova Çevreyolu üzerinde, Westpark Outlet’te.

?

R. Şevket İnce Mahallesi, 2148/9 Sokak, No.4 35540 Bayraklı, İzmir

Hijyen Tedbirleri

El Dezenfektanı
Dezenfekte edilmiş

Özellikler

Aile için uygun
Akvaryum
Kampanyalı Fiyat
Ailecek Akvaryum
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Selfie Alanları

Frankenstein Korku Evi

Kadıköy 'de 3 Katlı Korku Evi 3 Kat Eğlence

1,100.00 TRY
1,040.00 TRY

WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi %50 İndirimli Hediyeli Biletler

Benzersiz bir deneyim ve unutulmaz anılar

500.00 TRY
300.00 TRY

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla

370.00 TRY
299.00 TRY

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul

Erken Al, %20 İndirimli Bileti Kaçırma

485.00 TRY
388.00 TRY

SEA LIFE İstanbul Akvaryum

Erken Al, %20 İndirimli Forum Akvaryum Bileti

415.00 TRY
332.00 TRY

Emaar Skyview Seyir Terası SkyWalk

Skyview ile eşsiz manzarayı hemen keşfet!

440.00 TRY
359.00 TRY