Menü

Emaar Skyview Seyir Terası SkyWalk

Skyview ile eşsiz manzarayı hemen keşfet!
Emaar SkyView ve SkyWalk
Sınırsız Eğlence Tek Bilette!
Şimdi %22 İndirimli Biletini al, sıra beklemeden eğlenceyi kaçırma!

 

SKYVIEW - İSTANBUL'U GÖKYÜZÜNDEN KEŞFET

İstanbul’un güzelliklerini yaşamak için mükemmel bir seyir mekanı olan ve tamamen camdan oluşan 30 metrelik Emaar Skyview Seyir Terası, şehrin heyecanına Üsküdar İstanbul’da ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un sembolleri, tarihi simgeleri ve modern yapısı hakkında en iyi görünümlerden birini vadediyor. İstanbul’un en yüksek noktalarından birinde yer alan bu yeni nesil seyir tepesi unutulmaz bir deneyim sunuyor.

İstanbul’un en yüksek noktaları arasında yer alan Emaar Skyview, seyir terası konseptini yeni boyutlara taşıyor. Birçok tarihi ve kültürel simgeyi içinde bulunduran İstanbul, bu tepeden adeta büyülüyor.

İstanbul'u Farklı Bir Bakış Açısıyla Keşfedin

İstanbul, tarih ve kültürle harmanlanmış, eşsiz manzaralarıyla büyüleyen bir şehir. Bu büyüleyici şehri farklı bir açıdan görmek ister misiniz? İstanbul'un gözde turistik mekanlarından birini olan Emaar Skyview giriş biletlerinizi indirimli olrak satın alın, fırsatı kaçırmayın. 

SKYWALK (CAM SEYİR TERASI)

Skywalk: Şehri Ayaklarınızın Altına Seriyor

İstanbul, tarihi, kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir şehir. Ancak şimdi size İstanbul'u farklı bir açıdan deneyimlemenin heyecan verici bir yolunu sunuyoruz. Skywalk, şehrin merkezinde, Emaar Skyview'ın 47. katında bulunuyor ve ayaklarınızı yerden kesecek bir deneyime davet ediyor.

SKYFUN

Gökyüzünde Eğlence: Emaar Skyview'da Heyecan Dolu Skyfun Serüveni

Anadolu yakasının sahip olduğu tarihi simgeler ile dolu Üsküdar'da en seçkin AVM'de sizlerleyiz. İstanbul'un güzelliklerini daha yakından keşfetmenin ve gökyüzünün tadını çıkarmanın heyecan verici bir yolunu sunuyoruz: Emaar Skyview'da Skyfun!

SKYCAFE

Skycafe: İstanbul'un Gökyüzündeki Lezzet Durağı

İstanbul’un eşsiz manzarasına yüksekten bakarken lezzetli bir mola vermek isteyenler için Emaar Skyview'da yer alan SkyCafe, göz alıcı bir seçenek sunuyor. Ziyaretçilere, masmavi boğaz manzarasının ve tarihi yarımadanın büyüleyici silueti eşliğinde, leziz aperatifler ve içeceklerle dolu bir keyif vaat ediyor. Cam terastaki heyecan dolu deneyim sonrası bu mola size iyi gelecek.

 

?

  • Emaar SkyView ve SkyWalk Giriş Bileti

 

  • Haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında güvenle ziyaret edebilirsiniz, ziyaretçi son giriş saati 21:15
  • İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.06.2024 (Resmi tatiller, Bayramlar ve Özel günler dahil)
  • Tesis kuralları gereği, satın alınan biletlerde İade, Değişiklik ve İptal yapılamaz.
  • Adult, Child, Student, Teacher, Senior tickets and Family package are promotional tickets for local residents only. In order to redeem a local promotional ticket, valid resident ID is required at Aquarium admission.
  • Emaar Square Mall -2. katta bulunan Skyview Gişelerinden, Aktivite Rezervasyon Belgesindeki Bilet Bilgisi altında yer alan kodları gösterdiğinizde, aktivite biletinizi talep edebilirsiniz.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir. 
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez. 
  • Biletler tek kişilik ve tek kullanımlıktır ve mekandan çıkış yaptıktan sonra geçerliliğini kaybetmektedir.
  • Ziyaret esnasında 12 yaş ve altı ziyaretçilerin yanlarında 18 yaşından büyük en az bir yetişkin olması zorunludur. Yetişkinler bilete tabidir.
  • 3-12 Yaş çocuklar için çocuk bileti alabilirsiniz. 13 yaş üzeri yetişkin bileti almanız gerekmektedir. Yaş aralığı 0-36 Ay arası Çocuk girişleri ücretsizdir.  Öğrenci/Öğretmen/65 yaş üstü bileti alan misafirlerimiz için akvaryum girişindeki resepsiyonda kimlik ibraz etmek zorunludur.
  • Tesis içinde tütün ve türevlerinin kullanımı, yiyecek ve içecek tüketilmesi yasaktır. Evcil hayvanla giriş kabul edilmemektedir.
  • Rezervasyon gerekmemektedir. Ziyaretinizi planlamadan önce canlıların beslenme saatlerine göz atmayı unutmayın.

SKYVIEW - İSTANBUL'U GÖKYÜZÜNDEN KEŞFET
Emaar Square Mall’a ulaştıktan sonra -2. kata inerek Skyview giriş alanından sadece 58 saniyede asansörle yukarı çıkabilirsiniz. 47. ve 48. katlarda yer alan kapalı ve açık alanlar, İstanbul’un güzelliklerini yaşamak için mükemmel bir seyir mekanı sunar. Tamamen camdan oluşan 30 metrelik bu teras, şehrin heyecanına Üsküdar İstanbul’da ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un sembolleri, tarihi simgeleri ve modern yapısı hakkında en iyi görünümlerden birini vadediyor. İstanbul’un en yüksek noktalarından birinde yer alan bu yeni nesil seyir tepesi unutulmaz bir deneyim sunuyor.

?

EMAAR SQUARE MALL Ünalan Mahallesi, Libadiye Cd No:82, 34700 Üsküdar/İstanbul

Hijyen Tedbirleri

Dezenfekte edilmiş

Özellikler

Aile için uygun
Kampanyalı Fiyat
Hızlı Geçiş
Çiftlere Uygun
Engelli Dostu
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Selfie Alanları
Seyir Terası
AVM

Olimpik Go-Kart

Türkiye’nin en büyük kapalı Karting pisti

330.00 TRY
290.00 TRY

Funtastic Aquariums İzmir

Dünya denizlerinin büyülü atmosferinde eğlence

279.00 TRY
269.00 TRY

POI Park of İstanbul Çekmeköy Hayvanat Bahçesi

Alemdağ'da en büyük doğa ve hayvanat bahçesi parkı

450.00 TRY
340.00 TRY

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla

370.00 TRY
299.00 TRY

MaxFun Eğlence Merkezi Kartepe

Zipline, ATV, UTV Safari, Macera Park ve TersEV

300.00 TRY
250.00 TRY

Flyzone Trambolin Parkı

İndirimli biletlerle, yerçekimine meydan okuyun

500.00 TRY
450.00 TRY