Menü

POI Park of İstanbul Çekmeköy Hayvanat Bahçesi

Alemdağ'da en büyük doğa ve hayvanat bahçesi parkı
Park of İstanbul'da hayvanat bahçesi indirimli giriş ücreti 255 TL'den başlıyor.
%25'e varan indirimli İstanbul Alemdağ'da hayvanat bahçesi biletleri.

Biletini Hemen Al,  Gişede ve Sırada Beklemeden Hayvanat Bahçesini Keşfet!

 

Şehrin merkezinde, karmaşadan uzak doğa ile iç içe bir eğlence dünyası ve hayvanat bahçesi Park of İstanbul POİ'de sizleri bekliyor. Alemdağ Ormanının içinde macera, eğlence, keşif, etkinlik ve eğitim hepsi bir arada..
Çocuk ve yetişkin alanları, hayvanat bahçesi, macera ve oyun alanlarıyla aile ve grup aktiviteleri İstanbul'da hayvanat bahçesi POİ Dünyası‘nda.

İstanbul’un en temiz havasına sahip Çekmeköy’de yer alan Park Of İstanbul sizlerin doğayla iç içe olacağı, güvenle vakit geçireceği ve eğleneceği bir mekan.
200 dönüm arazi üzerine konumlanan Park of İstanbul’un POİ Dünyasında; hayvanat bahçesi, her yaşa hitap eden eğlence üniteleriyle dolu macera parkı, keyifli vakit geçirmeniz için tüm detayların düşünüldüğü özel piknik mesire alanları, hobi bahçesi, çocuk oyun alanı, macera parkurları, pony alanı, restoranları ve birbirinden farklı ünite ve aktiviteleriyle bitmeyen bir macera deneyimi sunuyor. 40 bin metrekarelik mesire alanında restoran konseptinde sunulan masalarda barbekünün keyfine varıp doğanın ve yeşilin tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul’un En Büyük Hayvanat Bahçesi

İstanbul’un yanı başında Çekmeköy’de orman içerisinde 60 farklı türden 400 canlının yanı sıra bir birinden heyecanlı oyun parkurları ile Park Of İstanbul (POİ) siz adrenalin ve doğa tutkunlarını çağırıyor!


Park Of İstanbul Çekmeköy Hayvanat Bahçesi

İstanbul’un En Büyük ve En kapsamlı Doğa ve Yaşam Kompleksi olan işletmemiz siz ziyaretçilerimize unutulmayacak anlar ve eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz farklı aktivitelerle sizleri ağırlamaktan onur duyacaktır.

İstanbul, Çekmeköy ilçesi Alemdağ semtinde, 200 Dönüm (200.000) metrekare alanda her yaştan ziyaretçisine hitap eden Park Of İstanbul Çekmeköy, İstanbul’un en Büyük Hayvanat Bahçesini içerisinde barındırmakta. Hayvanat Bahçesinde 60 farklı tür (çeşit)’den 400’ün üzerinde ev sahibi samimi bir ortam ve iletişim kurabileceğiniz harika dakikalar geçirmenize olanak sağlayacaktır.

  • Her yaştan ziyaretçiye hitap eden POİ, İstanbul’un en Büyük Hayvanat Bahçesini içerisinde barındırmakta.
  • Hayvanat Bahçesi 60 farklı türden 400’ün üzerinde ev sahibi ile samimi bir ortam ve iletişim kurabileceğiniz harika dakikalar geçirmenize olanak sağlarken,
  • Çocuklar için Pony Club Binicilik alanında at binme coşkusunu yaşayıp onların bu güzel ve sevimli dostlarla samimi arkadaşlık kurmalarına vesile olabileceğiniz gibi,
  • Tamamen yeşillikler içerisinde dinlenip keyifle çayınızı yudumlayacağınız Çay Bahçesi (Büfe)’ de vakit geçirebilir,
  • Macera Parkurunda ağaçlar arasından ipler üzerinden geçiş yaparken nefesinizi tutacağınız ve kalp ritimlerinizi en yüksek seviyede hissedeceğiniz, heyecanlı aktivitelerle gününüzü değerlendirebilir,
  • Mesire alanlarında size açık hava restoran konseptinde sunulan masalarda barbekünüzü yakıp keyifle doğanın ve yeşilliklerin tadını çıkarırken,
  • Çocuklarınız Çocuk Parkında gönüllerince eğlenebilir,
  • Kafe ve restoranlarda havuz başında ördekler ve kuş sesleri arasında dinlenip günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

?

  • Hayvanat Bahçesi Giriş Bileti

?

  • Pony Club At Binicilik Kullanımı
  • Mesire ve piknik Alanı Kullanımı
  • Dev Salıncak
  • Salto Trambolin
  • Çocuk İp Parkuru
  • İnsan Sapanı
  • Zipline
  • İp Parkuru
  • Roller Coaster Zipline

 

Park içindeki hayvanat bahçesi haftanın her günü 09:00-18:30 saatleri arasında ziyarete açık.

0-36 ay arası çocuklar için hayvanat bahçesi giriş ücretsizdir.

  • İndirimli Biletlerin son kullanım tarihi 30.06.2024. 
  • Turnikelerden, Aktivite Rezervasyon Belgesindeki QR kodları okuttuğunuzda, sıra beklemeden tesise geçiş yapabilirsiniz.
  • Parkbileti.com sitesinden satın aldığınız indirimli biletlerde, Mesafeli Satış Sözleşmesinde yer alan İade ve İptal Şartları geçerlidir.
  • İndirimli fiyatlar ve kampanyalar parkbileti.com online bilet alımlarında geçerlidir. Tesis gişesinde üstü çizili olan bireysel kapı giriş fiyatları uygulanmaktadır.
  • Giriş Bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve kampanyalar birleştirilemez.

İstanbul’un en büyük ve en kapsamlı Doğa ve Yaşam Kompleksi olan Park of İstanbul, ziyaretçilerine unutulmayacak anlar ve eğlenceli zamanlar geçirebileceği farklı aktivitelerle ağırlıyor.

İstanbul, Çekmeköy ilçesi Alemdağ semtinde 200 Dönüm (200.000) metrekare alanda her yaştan ziyaretçilere hitap eden Park of İstanbul, İstanbul’un en büyük Hayvanat Bahçesini içerisinde barındırmakta.

Hayvanat Bahçesinde 60 farklı Tür (çeşit)’den 400’ün üzerinde ev sahibi canlılarla harika dakikalar geçirmenize olanak sağlıyor.
 

Ulaşım & Güzergah Bilgileri

ARACINIZLA: Altunizade, Ümraniye, Çekmeköy Şile Yolu istikameti üzerinden, Nişantepe, Özyeğin Üniversitesi istikametine ilerleyip; Alemdağ yönüne geçiş yapıp ulaşım sağlayabilir, ya da Taşdelen, Alemdağ istikametini takip edip ulaşabilirsiniz.

MARMARAY: Üsküdar Marmaray istasyonundan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy hattına geçiş yapıp Madenler İETT Otobüs durağından Nişantepe istikametine gitmekte olan, 11A – 11NM – 14A – 522 – 522N hatlı otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

METRO: Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy metro hattında geçiş yapıp Madenler İETT Otobüs durağından Nişantepe istikametine gitmekte olan, 11A – 11NM – 14A – 522 – 522N hatlı otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

?

Çatalmeşe Mahallesi Mesire Alanı, 30 Ağustos Cd. No:3, 34467 Çekmeköy/İstanbul

Hijyen Tedbirleri

El Dezenfektanı
Dezenfekte edilmiş

Özellikler

At Binme
Aile için uygun
Kampanyalı Fiyat
Ailecek Piknik
Ailecek Oyun Alanı
Ailecek Hayvanat Bahçesi
Çiftlere Uygun
Engelli Dostu
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Selfie Alanları
Mesire Alanı
Tırmanma Duvarı
İp Parkurları
Zipline
Trambolin Zıplama
Hızlı Geçiş
Aslan Park
Timsah Park
Kuş Parkı

DreamFlight BOEING 737 Simülatör Uçuş Deneyimi

Havacılık meraklılarına iyi uçuşlar

2,600.00 TRY
1,300.00 TRY

Dumadum Oyun Parkı

Çocuk Eğlence Merkezinde 90 dakikalık Aktivite

400.00 TRY
350.00 TRY

Sakarya Serdivan Yamaç Paraşütü

Masmavi gökyüzünde özgürce uçma keyfi

1,500.00 TRY
1,400.00 TRY

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Akvaryum giriş biletleri 269 TL'den başlayan fiyatlarla

370.00 TRY
299.00 TRY

Tiyatronet

Dilediğin Zaman, Dilediğin Yerde Tiyatro Seninle!

69.80 TRY
34.90 TRY

MaxFun Eğlence Merkezi Kartepe

Zipline, ATV, UTV Safari, Macera Park ve TersEV

300.00 TRY
250.00 TRY